חלוקת המזון על פני זמן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

09/12/2020 | 15:53 | מאת: אלי

שלום דנה, אני סטודנטית שגרה במקום בו הסופר רחוק מאוד. בכל פעם שאני עושה קניות, יוצא שאני אוכלת מאכל מסויים למשך מספר ימים, עד שעוברת למאכל הבא. ככה יוצא שנגיד יש יום בו אני אוכלת רק ירקות, רק ביצים, רק גבינה, רק יוגורט. האם ניתן לקבל ככה את כל אבות המזון או שחייבים לאכול מהכל בכל יום?

שלום אלי, לא בטוחה שהבנתי את השאלה, יש יום של רק ירקות עם גבינה ביצה וכו? או רק ירקות? דנה

10/12/2020 | 13:57 | מאת: אלי

תודה על המענה. רק ירקות, רק ביצה, רק גבינה. כל יום משהו אחד אבל זה משתנה על פני הימים. יש לי אופציה לאכול כל יום שימורים או ירקות שאפשר להחזיק במרתף אבל זה לא מרגיש לי נכון (גרה כרגע בכפר מבודד בצפון אירופה...)

שלום אלי, זו לא אכילה מאוזנת, ולצערי לא אוכל להדריך באופן פרטני. לא ברור לי למה אי אפשר להחזיק את כל הדברים האלו במקביל. דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר