השמנה בעקבות זיפרקסה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

24/09/2020 | 21:30 | מאת: מישהי

היי, התחלתי לפני פחות משנה לקחת כדורי זיפרקסה. בעקבות זה התחלתי לעלות במשקל. לפני כן, המשקל שלי היה תקין וסבבה לגמרי. כל קילו שעליתי לא הצלחתי לרדת. הפסקתי עם הכדור ואז העלייה במשקל עצרה. עכשיו אני לוקחת כל כמה זמן את הכדור כsos. ובאופן די מדהים, יום יומיים אחרי שאני לוקחת פעם אחת את הכדור- מיד יש עלייה במשקל. סהכ עליתי 13 קילו תוך פחות משנה. עליתי ממידה 36 ל-42. האם אפשר לרדת במשקל במקביל לכדור המקולל הזה? תודה.

שלום, אכן עליה במשקל הינה תופעה מוכרת היטב של הכדור. בלווי דיאטנית תוכלו למתן את העליה במשקל בהחלט. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר