מחפש דיאטנית אישית לתמיכה או ןליין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

21/09/2020 | 22:51 | מאת: אנונימי

תנאי הכרחי: מחפש דיאטנית שרזתה לפחות 20% ממשקל הגוף שלה.

שלום, אנחנו לא ספקי שירות לפי תנאים כאלו. באופן דומה לא תחפש אונקולוג שזה עתה החלים מסרטן. הטיפול הוא מקצועי ולא מבוסס על ניסיון אישי. ניסיון אישי לא הופך אותנו בהכרח למטפלים טובים או מומחים יותר. יש הרבה דיאטניות ודיאטנים מצויינות ומצויינים שהצליחו לעזור לאנשים לרדת במשקל ולשמור עליו, ללא צורך שלהן או שלהם לרדת במשקל. בברכה,דנה

22/09/2020 | 18:18 | מאת: רגב

תודה דנה, אני מחפש לעזור לחבר. הוא עבר כמה דיאטניות (כללית ופרטי) ומחפשים משהו אחר הפעם, שאולי כן יעזור.. מדובר על משקל 170 קג.יש שיקולים מאחורי הבקשה. זה לא פרוייקט נורמלי. תודה בכל מקרה על התגובה.

הי רגב, אני מבינה את הקושי, האמן לי, מניסיון אישי ומקצועי. אני ממליצה לכם לנסות את המרכז לטיפול בעודף משקל בשיבא- מרכז ייחודי המעניק מעטפת של מטפלים, רופאים, דיאטנים, פסיכולוגים ועוד. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר