בחילה מאוכל חוץ מפירות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

12/08/2020 | 08:22 | מאת: בת7

בוקר טוב, מה שלומכם? שאלה מוזרה - אני אחרי קלקול קיבה של מספר ימים. עכשיו מרגישה הרבה יותר טוב - אבל לא מצליחה לאכול כמו קודם. אני ממש מכריחה את עצמי לאכול. הכל חוץ מפירות מגעיל אותי ועושה לי בחילות. אני מכינה אוכל - לועסת אותו במשך שעות ולא מצליחה לבלוע - ממש מרגישה את הבטן מתהפכת . אני חולת סכרת והערכים שלי היו מאוזנים כשהייתי חולה וגם עכשיו הם בסדר. אבל אני לא רוצה לאכול רק פירות כל היום. זה משהו מוכר אחרי קלקול קיבה ? יש דרך לפתור את זה? תודה מראש

שלום, בהחלט יכול להיות שיקח עוד כמה ימים עד שתרגישי יותר טוב. בשלב זה אכלי מה שנוח לך- הסכנה של היפו גבוהה מהסכנה של אי איזון סוכרת לכמה ימים עם ערכים גבוהים. מניחה שעוד כמה ימים זה יעבור. אם לא- פני לרופא. חשוב לדאוג להידרציה- החזרה של מים ומלחים- אולי מרק צח יעזור. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר