כאב ראש אחרי שתיית קולה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

21/07/2020 | 19:08 | מאת: קולי

שמתי לב שאחרי שאני שותה דיאט קולה נהיה לי כאב ראש שמלווה הרבה פעמים בבחילות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

שלום קולי, ייתכן והקפאין.מעבר לכך איני רואה סיבה.ואם זה קורה כל הזמן, אז כדאי להמנע. בברכה,דנה

22/07/2020 | 17:52 | מאת: קולי

זה באמת קורה לי גם אחרי שתיית קפה (לא נטול) אבל לא שוקו או תה או אכילת שוקולד. זה בעצם אומר שעדיף להמנע מריכוז גבוה של קפאין? למה זה קורה לי ולא לאחרים?

28/07/2020 | 21:15 | מאת: לול

קולי האם את סובלת מלחץ דם גבוהה? בכל אופן קפאין מ ממריץ את הדם.

05/04/2024 | 11:29 | מאת: מעיין

היי, נתקלתי בתשובתך. מה הקשר בין לחץ דם לשתיית קולה וכאב ראש?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר