איך מחשבים צריכה יומית מומלצת?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/07/2020 | 18:23 | מאת: max

שלום, איך מחשבים את הצריכה היומית המומלצת של חומרי מזון שונים כמו: סוכר,שומן,מלח וכו'. תודה

שלום, הרבה גורמים משפיעים, משקל, גיל, מיו, תרופות, בדיקות, הרגלי אכילה ועוד. בברכה,דנה

05/07/2020 | 16:46 | מאת: תמר

ידוע לך אם יש מאגר נתונים גדול שמפרט מספר גורמים משפיעים ואת כמות הקלוריות המנוצלת? ככה בעצם כל אחד יוכל להעריך את כמות הקלוריות שהוא זקוק לה על ידי חיזוי לפי הזנת הנתונים האישיים שלו ושימוש באלגוריתם פשוט

שלום תמר, לא, אין ממש דבר כזה. הפקטורים משתנים וישנם גורמים בלתי מדידים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר