לקיחת אומגה ותוספים שמכילים הרבה קלוריות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/06/2020 | 12:37 | מאת: מיכל

שלןם, אשמח לברר: נטורופתית התאימה לי תופסים שמגיעים ל 80 קלוריות ביום ואני בתהליך דיאטה של 1200 קלןריות האם אומגה 3 שמגיע ל 50 קלוריות ביום ותוספת של כל הויטמינים והמינרלים יכולה לגרום לשובע כאילו הייתי אוכלת את אותם הקלוריות האלו? אני תוהה האם בעיקר בזכות האומגה 3 בארוחת הבוקר ניתן להוריד 50 קלוריות מתוך ה 300 קלוריות של ארוחת הבוקר. תודה!

שלום מיכל, דיאטה של 1200 קק"ל זה מעט מדי. התוספת הקלורית מהתוספים בטלה בשישים, וזה ממש לא רלוונטי. ממליצה לפנות לדיאטנית לייעוץ מקצועי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר