בעייה של טריגלצרידים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/01/2020 | 16:50 | מאת: שמואל

אני עם בעייה בגוף של טריגלצרידים גבוהים ורוצה לדעת איזה סוג של אוכל יכול לטפל בבעייה+איזה פתרון של תוספי תזונה /טיפול אלטרנטיבי יכול להיות אקטואלי ? זה נכון ש-OMEGA 3 יכול לעזור לי ?

 שלום שמואל, הטיפול התזונתי בטריגלצרידים גבוהים כולל תזונה לירידה במשקל במידה וצריך, הורדת פחמימות פשוטות והגבלת פרוקטוז ואלכוהול במידת הצורך. בשלב ראשון, פנה לדיאטנית לייעוץ פרטני. תוספים רק במקרה שלא מגיבים לתזונה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר