תזונה גיל 15........

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

12/09/2019 | 13:47 | מאת: שוש

בני בן 15 מאוד בררן באוכל. לא אוכל שום ירק או פרי טרי, רק מרק ירקות . האם יש דרך לקבל ויטמין c בצורה אחרת? בנוסף לא אוכל שום מוצר חלבי חוץ מפיצה ופעמיים שלוש בשבוע סרדינים ,האם זה בעייתי מבחינת הסידן? בתודה מראש שוש

שלום שוש, אכילה בררנית היא בעיה בפני עצמה שיכולה להשפיע גם על גדילה, מצב תזונתי, בריאות כמבוגר ועוד. ממליצה בחום לפנות למרפאתנו להפרעות אכילה במתבגרים לטיפול בתחום אכילה בררנית- יש לנו אמצעי טיפול היום. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר