כורכומין- וכאבי בירכיים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

18/08/2019 | 09:40 | מאת: אלונה

הי, בת 66. היה כאב בברך אחת. לאחר 2 טיפולי דיקור -התפרצות של כאבים בכל הפרקים. (?..) .הפסקתי דיקור. בשלב זה, (עברו כחודשיים מאז) בעיקר כאבים ב2 הברכיים.תוסף כורכמין- איז עדיף? בלי /עם פרפרין? רד כורכום אחר? והאם לפני ניתוח יש להפסיק תוסף זה?. אומגה 3- מומלץ? איך לבחור? תודה מראש.

שלום אלונה, לצערי אין מדיע מספק לגבי נטילת תוספים מכל סוג וכאבי ברכיים. אני ממליצה ללכת להסק אצל רופא ובעיקר פיזיותרפיסט לבחינת הכאב, מקורו והתאמת טיפול רפואי או אחר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר