שתיית מים בדיאטה איך זה מועיל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

17/08/2019 | 23:14 | מאת: סיגי

שלום רב! איך שתייה מרובה של מים בדיאטה יכולה להועיל? איך זה עוזר? תודה!

שלום סיגי, לא צריך שתיה מרובה אלא מספקת. בעיקרון פעמים רבות אנחנו מבלבלים בין תחושת רעב לצמא. שתיה לפני ארוחה ועל פני היום מורידה ומאזנת תחושת רעב קלה ועוזרת לנו לאכול בצורה מווסתת יותר. יש גם אלמנטים נוספים מטבוליים, אך הם לא העיקר. בברכה,דנה

18/08/2019 | 13:52 | מאת: סיגי

תודה על התשובה. חוץ ממנגנון השובע, ציינת שיש אלמנטים מטבוליים נוספים. אשמח לדעת בקצרה גם עליהם, רק מתוך סקרנות. תודה רבה.

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר