תוסף תזונה אחר שלא אנשור

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

09/08/2019 | 16:30 | מאת: ורד

שלום, אבי חולה אונקולוגי וצריך לקחת אנשור, אך אינו אוהבת את זה כלל. יש תוסף תזונה אחר יותר טעים שהוא יכול לקחת? פתוחה לשמוע הכל, גם אם אצטרך להזמין מחו״ל תודה רבה

שלום ורד, בוודאי שקיימים מוצרים אחרים של חברות נוספות, אך יש לבצע התאמה יחד עם דיאטנית. ישנם מוצרים של חברת "הדסה" ושל חברת "איזיליין". את ההתאמה לסוג ולכמות יש לבצע בייעוץ דיאטנית. פנו למכון האונקולוגי אליו שייך ובקשו ייעוץ אישי עם דיאטנית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר