משקאות דיאט מטבוליזם הסוכר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

27/07/2019 | 10:33 | מאת: נעה

שלום רב, אני צורכת כמויות גדולות של משקאות דיאט. נאמר לי שמשפיע על הסוכר? הופך לסוכר? ברור לי שלא הופך לסוכר, אך אשמח לשמוע מה ההשפעה (מעבר לעובדה שמכניס ממתיקים וכו...) אני מתאמנת חזק בקרוספיט ומאז שהתחלתי הגברתי את הצריכה דרמטית. אשמח להבהרות/ הסבר בנושא נעה

שלום נעה, ממתיקים לא הוכפים לסוכר. הבעיה העיקרית בממתיקים שהם "מרמים" את המוח לצורך בסוכר ואנו מעלים צריכת קלוריות ממקורות אחרים בסוף היום. ברור שזה לא גורף, אבל ישנה נטיה כזו. אני לא ממליצה על ממתיקים באופן כללי, וממליצה בחום על שתיית מים, סודה, תוסיפי לימון, נענע, אבל לא ממתיקים, אין לך צורך בהם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר