שמירה על משקל תקין נוכח גירעון קלורי גבוה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

16/07/2019 | 21:57 | מאת: סהר

אני עובד בעבודה שחלק מהדרישות בה הם צעידה של כ18000-20000 צעדים ביום. בנוסף כחלק מדרישות לעבודה הבאה שלי אני רץ 2 קילומטר בקצב של 9.5 דקות 3 פעמים בשבוע. בחודשיים האחרונים עקב כל הנאמר לעיל ירדתי קרוב ל7 קילו שכרגע המשקל שלי הוא 53 והגובה שלי הוא 1.68 לאחרונה אני משלב אגוזי מלך וחטיפי אנרגיה באמצע העבודה אך ממשיכה ירידה במשקל אני כל יום אוכל 3 ארוחות מלבד התוספת שנוספה לאחרונה. בכולם מוצרי בשר/חלב וירק שאין לו ערך קלורי ולחם לבן. אשמח לטיפים לעלייה בריאה במשקל תוך כדי הגירעון הקלורי הנוכחי שיש לי.

שלום סהר, לא אוכל לתת המלצות פרטניות במסגרת פורום זה. עליך לפנות לדיאטנית ולקבל ייעוץ פרטני. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר