מה לעשות אני לא מסוגלת לאכול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

03/07/2019 | 20:31 | מאת: אדוה

התחלתי לפני שבועיים טיפול תרופתי (פריזמה) נגד חרדות מאז אני לא מצליחה לאכול..בכוח אוכלת ביצה ומלפפון אבל שותה הרבה מיים. מה אני צריכה לאכול רק כדיי לשרוד את התקופה הזאת. אני באמת לא מסוגלת לאכול

שלום אדוה, לצערי אין לי אפשרות לתת מענה לבעיה זו במסגרת פורום זה. ייתכן וזו תקופה שתעבור, לרוב הגוף מתרגל וחוזרים לאכילה רגילה. אם המצב ממשיך, יש להוועץ עם הרופא לגבי המשך הטיפול או המינון. במקביל רצוי לפנות לדיאטנית במסגרת הקפה אליה את שייכת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר