אחרי לידה ובטן לא יורדת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

25/06/2019 | 20:19 | מאת: יעל

היי . אני אחרי לידה שלישית ב"ה . עברה כבר שנה מהלידה . הבטן לא יורדת.כבר לאחר ההריון הראשון הבחנתי שהיא לא חזרה להיות בטן שטוחה. הדבר מאוד מפריע לי בשגרת היום יום כי זה שומן ואין הריון . יש לציין שלפני ההריונות עברתי הפלה אחת טבעית . אשמח לעיצה והכוונה איך לגרום לבטן להיות שטוחה לגמרי. תודה מראש יעל

שלום יעל, יכול להיות ומדובר גם בפגיעה בשרירי הבטן. ממליצה בשלב ראשון לפנות לפיזיו רצפת אגן ובדיקת בטן לראות שאין הפרדות. לגבי תזונה עליך לפנות לדיאטנית לייעוץ פרטני. בברכה,דנה

30/06/2019 | 19:29 | מאת: יעל

תודה על המענה . אם כך להיכן עלי לפנות בדיוק? אני שייכת לכללית .

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר