מי קוקוס וגם שתייה מועטה של משקאות חריפים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/06/2019 | 19:48 | מאת: עדנה

שלום. בת 79. אחרי אשפוז לפני שבועייםבגלל התקף דיברטיקוליטיס וחוזרת לאט לתזונה רגילה.(בלי אגוזים וכו) שמעתי שמי-קוקוס ל א שמן קוקוס טובים ובריאים . האם נכון לדעתך? כמה לשתות? מכיוון שהדיטאנית בבי'ח אמרה לי שאפשר לשתות קצת יין אדום עכשיו עוד שאלה: האם אפשר לגימה של ליקר קפה למשל? בכדי לא להימנע מכל מה שטעים.....תודה על תשובה מהירה עדנה

שלום עדנה, אין לי מדיע לגבי יתרונות של מי קוקוס. אין בעיה עם אלכוהול או ליקר קפה אם היית רגילה לשתות גם לפני. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר