כאבי ראש כרונים כ 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

27/05/2019 | 11:31 | מאת: יאיר

שלום שמי יאיר חייל בן 21 לפני 4 חודשים התחילו לי כאבי ראש למשך חודש וחצי הפנו אותי למיון דרך הצבא שם עשו לי סיטי שיצא תקין,עברתי בדיקה אצל רופא עיניים שם גם נכל יצא תקין וגם לניורולוג לא היה מה להוסיף. הכאב חלף בחודש האחרון אך לפני שבוע וחצי הכאב חזר. הכאב מתחיל כל יום בצהריים ועד שאני הולך לישון. הכאב אינו מעיר משינה. התחלתי לחשוב שאולי הכאב בגלל התזונה שלי. אני מתאמן 4 פעמים בשבוע ולכן אני צורך כמות גדולה של חלבון כ 180-190 גרם חלבון ביום בנוסף אני לוקח גם שייק חלבון רציתי לדעת האם כמות גדולה של חלבון יכולה לגרום לכאב ראש שלי והאם השייק חלבון יכול לגרום לכאב ראש. העיניין שבדכ בסופי שבוע אני צורך כמות חלבון נמוכה יותר ועדיין כואב הראש תודנ רבה ויום טוב

שלום יאיר, לא ידוע לי על קשר בין תזונה, גם לא התזונה של, וכאבי הראש שאתה מתאר. אני מניחה שנוירולוג שלל אפשרות של מיגרנות וכמובן לחץ דם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר