שינוי תזונה וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/04/2019 | 20:12 | מאת: לינוי

היי, בחודשיים האחרונים התחלתי לאכול מאכלים על בסיס יומי שלפני כן לא הייתי אוכלת, כגון פיצה, פסטות, תפוחי אדמה - שוב, על בסיס יומי. האם ייתכן שעקב שינוי כזה בתזונה היום-יומית אני סובלת מכאבי בטן? עליונה ותחתונה... אציין שאין לי אלרגיה אולם יש לי בעיה בעיכול לחם לבן (חלה, לחמניה)...יש לי יציאות רכות אחרי אכילת מזון זה

06/04/2019 | 20:15 | מאת: לינוי

שכחתי לציין שאני בת 32 וסובלת מדלקת פרקים כרונית, גילו לפני חמעלה מעשור.

שלום לינוי, קשה לי להתייחס לשאלתך מבלי להכיר אותך והרגלי אכילה וחיים נוספים. ניכר כי השינוי בתזונה לא עושה לך טוב, ולכן כדאי לפנות לדיאטנית לייעוץ אישי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר