מעדני פרי ללא תוספת סוכר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/04/2019 | 07:26 | מאת: רוית

האם מעדני פרי ללא תוספת סוכר המכילים סוכר טבעי מהפרי בלבד עדיפים בעינייך על קונפיטורות או ריבות עם תוספת סוכר לבן? מעדני הפרי מכילים בממוצע כ- 55 גרם סוכר מתוך 100 גרם מוצר, כל הסוכרים מהפרי בלבד.

שלום רוית, מעדנים באופן גורף אינם מזון הבחירה מבחינתי. עדיף לקחת יוגורט טבעי ולחתוך פנימה פרי טרי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר