מתי כדאי לאכול ארוחה מרכזית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

02/04/2019 | 01:21 | מאת: אורן

אני רוצה להתחיל לאכול בצורה נכונה. אני לא אוהב להשתמש במיקרוגל בעבודה, האם זה בסדר לאכול בעבודה כריך כלשהו, ואת הארוחה הכבדה הבשרית לאכול בסביבות 6 7 אחרי אימון? ואם לא אז מה כדאי לעשות? להתאמן מוקדם בבוקר ואז לאכול בחמש וחצי 6 ולא ב7? או שאסור בכלל לאכול בשעות כאלה? תודה

שלום אורן, אין הנחיה אחת כיצד לאכול נכון או לא. זה תלוי בהרבה גורמים. בהרבה מדינות בעולם נהוג לאכול את הארוחה העיקרית דווקא בערב, כך שאין הוכחה שזה מזיק. הייתי ממליצה לפנות לדיאטנית ליעוץ פרטני והכוונה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר