סידן, מגנזיום וויטמין K2

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

07/03/2019 | 11:29 | מאת: דניאל

שלום רב, אני בן 23 ונוטל על בסיס יומי סידן ומגנזיום (כ-500מג) מכיוון שאני לא מצליח להגיע לכמות המומלצת במזון.. לא מזמן קראתי שמומלץ לצרוך בנוסף גם ויטמין K2 לעזור לספיגת הסידן ולמניעת שקיעתו בכלי הדם. האם באמת כדאי להתחיל לצרוך או שקל לצרוך מהמזון? בנוסף, אני נוטל את המגנזיום magnox520 האם זה בסדר ליטול על בסיס יומיומי מכוון שהמינון יחסית גבוה? בתודה מראש, דניאל

שלום דניאל, אני לא כל כך מבינה למה בחור צעיר בגילך צריך תוספים בכלל. יש דרכים לקבל הכל מהמזון, פשוט צריך ללכת פעם אחת לדיאטנית ולקבל את ההמלצות המתאימות. נראה לי יותר מדי מהכל. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר