חזה עוף ביצים וחלבון מהחי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

26/02/2019 | 01:44 | מאת: dan

בסרט what the health מביאים כל מיני סימוכין למחקרים שנעשו על עוף שגם הוא מסרטן (ולא רק בשר מעובד) ולמרות זאת הארגונים ממליצים לעבור מבשר מעובד לעוף (ממזון מסרטן אחד למזון מסרטן אחר) ושאכילת ביצה אחת ביום שווה ל 5 סיגיות ביום ושפחמימות וסוכר הם לא מחוללי המחלות אלא כולסטרול שומן רוי וחלבון מהחי המחקרים שמביאים שם אמינים או במימון של ארגוני טבעונות?

28/02/2019 | 02:15 | מאת: dan

לא משנה הבנתי עכשיו מאיפה הסרט הגיע אפשר למחוק

שלום דן, לא ראיתי את הסרט ואני לא יודעת באילו מחקרים מדובר. אני מבססת את הידע שלי לא מסרטים אלא מאמרים. אין שום דבר אבסולוטי בכל מה שנאמר לכל הכיוונים. יש הרבה גורמים לתחלואה, לא רק תזונה וקשה מאוד לבודד כל גורם. הרעיון שאפשר לאכול מהכל- אבל איזון זה שם המשחק. טבעונות אולי נשמעת בריאה יותר- אבל טרם הוכיחה את עצמה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר