ויטמין די וחיזוק מערכת החיסון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

21/07/2018 | 18:09 | מאת: מירי

בת 38 סובלת הרבה משפעת ומדלקות בגרון גם בקייץ...בבדיקת דם ויטמין די נמוך. האם תוספת של ויטמין די 400 יחידות ביום יכולות לשפר את העמידות למחלות ? יש לך רעיונות נוספים ?

שלום מירי, אין הכוחה שרמות ויטמין D נמוכות מעלות שיעורי שפעת ודלקות גרון. ברור שצריך לתקן רמות. אין השפעה תזונתית ישירה על שפעת או מחלות גרון, אלא אם כן את מדוכאת חיסונית. מעבר לכך, איך את יודעת שמדובר בשפעת? ממליצה להוועץ ברופא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר