חוסר תיאבון לירידה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/06/2018 | 21:15 | מאת: דינה

בסד לא מצאתי פורום של פעוטות לכן פניתי אליכם. תינוקת בת שנתיים וחצי. מאז שנולדה היו ענינים עם האוכל שלה... לא רצתה לאכול רק במשחקים היום במצב שאוכלת כמו ציפור.במשקל נמוך רזה מאד עם חוסר תאבון משמעותי. לפי טיפת חלב היא בעקומה של ירידה במשקל. אני מבקשת את עזרתכם מה לעשות כל ארוחה זה פרוייקט.אני ממש דואגת.למי אפשר לפנות להתיעץ.תודה

שלום דינה, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי, עליך להגיע לדיאטנית במסגרת הקופה או אלינו למרפאות להפרעות אכילה וגדילה בשיבא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר