תחליף לתוסף תזונה בשם Magnical-D

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

27/05/2018 | 08:22 | מאת: ענת

שלום, הומלץ לי לקחת תוסף תזונה בשם Magnical-D על פניו נראה שניתן להשיג אותו בארץ רק אצל אשת קשר אחת והעלות היא 280 ש"ח לחבילה של 112 קפסולות, לפני עלות משלוח. האם לדעתכם המלומדת יש בארץ מוצר זהה שאפשר לרכוש יותר בזול? או מס' כדורים שיענו על אותו ההרכב של המוצר? זה הלינק למוצר שהומלץ לי עליו: https://ariixproducts.com/nutrifii-nutritional-supplements/magnical-d/ תודה

שלום ענת, איני מכירה את המוצר ואין לנו ניסיון בשימוש בו. מומלץ להווועץ עם אנדוקרינולוג לגבי שימוש והאם יש צורך. בברכה,דנה

30/06/2018 | 12:06 | מאת: מה הוא עושה?

מה הוא עושה?

29/08/2019 | 16:59 | מאת: לימור

לענת,המוצר נמכר בשיטת השיווק הרישתי, אכן מוצר מעולה לצפיפות העצם ויש מלא ספקים בארץ. אפשר לחסוך את המשלוח אם תקושרי לזכיין קרוב או להוזיל בהזמנה של יותר ממוצר אחד. בהצלחה ולבריאות, אשמח לקשר אותך קרוב לאזור מגורייך

06/03/2020 | 11:43 | מאת: יעל

על סמך מה את אומרת שהמוצר מעולה?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר