פריפול ותזונה נגד נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

16/05/2018 | 19:19 | מאת: גלית

שלום.... בשל נשירת שיער שהתגברה בחודש האחרון המליצו לי לצרוך פריפול (ברזל) ולאכול תזונה "מותאמת" מהי תזונה מותאמת במקרה כזה?? תודה רבה על תשובתכן

שלום גלית, נשירת שיער יכולה להיות בין היתר בגלל רמות ברזל ופריטין נמוכות, ואולי משם מליצו לך על פריפול. לפני נטילת תוסף יש לוודא שאכן יש חסרים תזונתים ובהתאם להמליץ. לגבי תזונה- תלוי מה סיבת הנשירה.אם חסר לך ברזל זה יכול לשפר את נושא הנשירה אבל יש לודא שאין חסרים אחרים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר