צבע מאכל טבעי בטאקורטן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

11/05/2018 | 07:10 | מאת: מיכל לן

האם צבע המאכל הטבעי הגבינה צהובה נעם בטאקורטן הוא ניספג בגוף באותה צורה כאילו אכלנו בטטה גזר? ואיך אפשר לדעת מה הכמות שלו הפרוסה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מיכל, איני רואה סיבה לחשוב אחרת, למרות שאין לי מידע מדעי בנושא. אני מניחה שהכמות שלו כה מזערית, כי המטרה היא צביעה ולא תוסף מזון. רק ע"י פנייה לחברה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר