פטריות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

13/11/2017 | 11:01 | מאת: פנינה

שלום רב רציתי לישאול מה דעתך על פטריות בשם פורצ'יני מה שידוע לי שאין כאלה בארץ,ייתכן ואפשר לימצוא אותם מיובשים,רציתי לישאול ,מה דעתך על פטריות בכלל ואם ידוע לך אם יש להם ערכים תזונתיים וסגולות בריאות?ואיך להשתמש בהם בצורה הטובה ביותר, ובנוסף רציתי לעשאול אם אין אותם טריים האם מיובשים גם נחשבים טובים ובריאים? בתודה מראש פנינה

שלום פנינה, אלו פטריות מאכל ככל הפטריות. לא ידוע לי על סגולות מיוחדות לעומת פטריות אחרות. תמיד עדיף הצורה הטריה ולא המיובשת, אך לא תמיד ניתן להשיג. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר