אבקת קקאו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

26/09/2017 | 08:27 | מאת: רינה

שלום רב האם שתיה של שתי כפות של אבקת קקאו ביום- כול פעם כף עם כוס מים רותחים ואני מוסיפה מעט חלב אורז,האם הכמות נחשבת הרבה מבחינת הקופאין,שמצוי בקקאו, אבקת הקקאו הוא טהור ואורגני ,האם ייתכן ואם שותים אותו בערב הוא עלול לגרום לקשיי שינה? תודה מראש לתשובה רינה

שלום רינה, קפאין יכול להיות גורם מעורר, ולכן אם גורם לך לבעיות שינה הפסיקי. אין בעיה עם קפאין במינון שציינת אלא אם כן משפיע עליך באופן כזה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר