מה מומלץ ומה פחות למובחן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

25/07/2017 | 13:18 | מאת: בן 40

שלום רב למנהלי הפורום, ברצוני לשאול מה מומלץ לאכול לחולה קרוהן-קולוטיס (+ "צרות" וכולי), מבחינת איזה סוג לחם מומלץ (מלא או לא)? פיתות (שחורות או רגילות)?, קרונפלקס? ודגנים? והאם צריך להיות חשש לחולה, מתירס, מגרענים של מיצי הדר קטנים ומסומסום לא טחון? תודה מקרב לב על העזרה!!

שלום, תזונה מומלצת למטופלי קרוהן אינה אחידה לכולם ונעשית במסגרת ייעוץ פרטני ואישי. יש להתאים את הדיאטה לאופי המחלה, התקפיםף אזור המחלה וכדומה. עליך לפנות למרפאת גסטרו בו יש דיאטנית ולקבל יעוץ אישי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר