ערב טוב ד"ר אודי בונשטיין דחווףףףףףף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/01/2013 | 18:58 | מאת: דנדי 1990

ערב טוב ד"ר אודי בונשטיין שמי דנדי 1990 ואני בת 22 אני מאובחנת כלוקה בתסמונת טוראט מגיל הילדות ואני במעקב טיפול תרופתי ואצל פסיכיאטרית כמו כן רציתי להיתייעץ איתך יש לי חשד למחלת קרוהן ואני נימצאת בבירור כבר 3 שנים כל הזמן בדיקות מימין ומשאל ועדיין אין לי אבחנה ולא יודעים בוודאות אם יש לי את המחלה כמו כן עשיתי בשנת 2009 סיטי למעי הדק זאת בדיקה מיוחדת מאד והיא הדגימה היצרות במעי הדק הסופי כמו כן התחלתי בטיפול של בודזון 9 מג ליום וכמו כן הכאבי הבטן החריפו לי תוך כדי הטיפול והגסטרו שלי ניסה לתת לי תרופת פורינטול וזה פגע לי בכבד והפסיקו לי את הטיפול מיד בשנה האחרונה אני סובלת מהקאות חריפות מאד עד הגעה של תת אשלגן בדם כמו כן נסיתי מלא תרופות מפרמין ועד זופרן 8 מג ליום בעבר היתה השפעה על מוטיוליום 10 מג ועל זופרן ואחרכ כבר לא היתה כלל השפעה ולכן הפסיקו לי את כל התרופות נגד ההקאות ועכשיו ההקאות מתגברות ומחריפות לי מצד הרופאה שלי שאני ימשיך ככה לסבול ולהקיא והיא פשוט תפסיק לטפל בי אני מאד מיואשת מהמצב ורוצים לשלוח אותי לאשפוז יום פסיכיאטרי ואיני מעוניינת בזה אין לי כל צורך בטיפול כמו כן איני מעוניינת לשמוע על טיפול השיחות עם פסיכולוג ואין לי שום הקאות פסיכולוגיות או אנד עובר בקיצר ההקאוות הופיעו לי רק בשנה האחרונה נסיתי מלא תרופות נגד הקאות מפרמין ועד זופרן 8 מג ואין כל השפעה בעבר היתה השפעה על מוטיוליום וזופרן ואחרכ כבר לא היתה כלל השפעה עברתי מלא בדיקות במשך השלוש השנים האלו ורק הסיטי שציינתי הראה שיש לי היצרות במעי הדק הסופי כמו כן עשו לי קלונוסקופיה 3 פעמיים והכל תקין כמו כן עשו לי גם גסטרוסקופיה 3 פעמיים וגם הכל תקין כמו כן ניסו לעשות לי ניסיון של הבדיקה הגלולה המצלמת אבל הקפסולת הדמה נתקעה אצלי פעמיים ולא יצאה זאת קפסולה עשויה מלקטוז ואם היא ניתקעת היא נמסה בגוף ואז אין צורך בניתוח ואצלי היא ניתקעה עקב ההיצרות במעי ואם היתי ניגשת לבדיקה האמיתית היתי מגיעה לניתוח כמו כן הגסטרו שמטפל בי אינו מוכן לטפל בי ומצידו שאני ימשיך להקיא ולסבול המליצו לי על בדיקה אנטרוסקופיה כפולת בלון אבל הגסטרו שלי אינו מוכן לבצע לי אותה הוא בעצמו עושה אותה והוא לא מוכן לעשות לי אותה מצידו שאני ימשיך ככה לסבול ולהקיא לא אכפת לו בכלל עושים אותה רק בתל השומר ובאיכילוב והיא בודקת את כל המעי הדק מההתחלה ועד הסוף כמו כן כרגע אני לא מפסיקה להקיא מכל מה שאני מכניסה לפה ישר האוכל או המים עולה לי לבד עד שאני מגיעה לתת אשלגן בדם כמו כן הרופאת משפחה רצתה לשלוח אותי בדחיפות לאשפוז יום פסיכיאטרי אבל אני לא מעוניינת בטיפול עקב זה שהבעיה היא לא פסיכולוגית או פסיכיאטרית זה בגלל המחלת הקרוהן עשו לי בירור של הפרעת אכילה ואין לי כרגע הטוראט לא מתבטא בטיקים הוא מאוזן עקב הטיפול שאני מקבלת אבל שאני מאד עצבנית אני מקללת ללא שליטה זה לא רצוני וזה טיק מאד נדיר אצל הלוקים בטוראט והוא מופיע רק אצל מיעווט מאד קטן אצל הלוקים כמו כן היום סבתא שלי מאד פגעה בי היא רצתה שאני ישים את המנורה על השולחן והיא ביקשה את עזרתי כמו כן רציתי לשים את המנורה בעצמי והיא רצתה לשים את הכבל של המנורה על השולחן בקיצר היא לא היתה מוכנה שאני ישים בעצמי ובכלל לא רציתי את העזרה שלה והיא היתעצבנה עלי וקראה לי פרה האם זה יפה לקרוא לנכדה פרה? אני מאד נפגעתי מימנה ואני מאד פגועה מימנה ואיני רוצה לדבר איתה לפחות חודש אני ילמד אותה מזה לקרוא לנכדה שלה פרה היא שרמוטה וזונה ובת זונה שתילך להיזדיין מצידי שתמות כבר היא כבר בת 87 שתלמד לשקול מילים לפני שאני פוגעת בקיצר אני אספר את זה לפסיכיאטרית שלי האם לפי דעתך עלי לספר לפסיכיאטרית שלי על מה שקרה לי עם סבתי? ולשמוע מה היא אומרת? אבל רציתי את חוות דעתך על ההתנהגות המגעילה שלה אני לא רוצה בכלל ללכת ללויה שלה וזה יבוא בקיצר אני מאד מתוסכלת מכל המצב הרפואי שלי שבעצם לא מצליחים לחפש מה יש לי וזה על בטוח במאה אחוז מההיצרות במעי הדק כמו כן הגסטרו שלי אמר שהוא לא יודע מי מה ההקאות האלו ומצידו אני ימשיך ככה לסבול ולהקיא עד שאני יגיע לרמה מאד נמוכה של האשלגן בדם ועד שאני יגיע לאשפוז בבית החולים אז אולי שם יתיחחסו למה שיש לי כי לא רוצים לטפל בי לא רופאת המשפחה ולא הגסטרו שלי זה כל הסיפור אני אשמח לחוות דעתך על כך אבקש מענה בהקדם האפשרי תודה רבה שבוע טוב דנדי 1990 נב אמי תנסה לדבר עם הגסטרו שלי על אשפוז בבית החולים לעבור בירור ולבדוק מי מה ההקאות האלו כמו כן עשיתי שוב סיטי למעי הדק אבל לא הצליחו לראות כלום כי הקאתי את כל החומר הניגוד כמו כן הרופא רצה לאשפז אותי לבדיקה ולעשות לי את הבדיקה תוך כדי אשפוז ואז הוא אמר לא תעשי לא באשפוז תעשי רגיל ועשיתי רגיל והוא לא היה מוכן לאשפז אותי לבדיקה והקאתי את כל החומר הניגוד זה 4 וחצי כוסות מלאות לשתות כמו כן לא יהיה עכשיו מנוס מלהיתאשפז ולעבור את הבדיקה מחדש עם זונדה וגם שיעשו לי בירור אי אפשר יותר ככה לסבול עם ההקאות האלו מה גם שאני מגיעה עקב ההקאות לתת אשלגן בדם אבל מה אני יכולה לעשות שהכל עולה לי כל מה שאני מכניסה לפה אוכל ונוזלים? הרופאת משפחה לא מוכנה להאמין ולטפל ולהיתייחס עלי ונימאס לי מכל השטויות שהיא מכניסה לי לתוך השכל וגם כנל לרופא הגסטרו שמטפל בי אני מודעת שאני מסכנת את הגוף שלי אבל מה אני יכולה לעשות שהכל עולה לי לבד בעצמו אני אפילו לא צריכה להיתאמץ פשוט הכל עולה לבד ויוצא לבד אבל מה אני יכולה לעשות כרגע? ומה אני יכולה לעשות עם הרופאים לא מוכנים לטפל ולהיתייחס ולהאמין לי? נימאס לי אני אגיע לאשפוז לא יהיה מנוס תודה רבה על היעוץ שלך אבקש מענה בהקדם זה דחוף מענה בהקדם האפשרי זה דחווףףףףףףף שירה תודה רבה רבה

שלום דנדי, היות ואני פסיכולוג - אין בסמכותי לחוות דיעה על הטיפול התרופתי. הייתי ממליץ בכל זאת לשקול את הכיוון הפסיכיאטרי, ולו כדי להחזיר את האמון של הרופאים בחווייה שלך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית