טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/12/2002 | 13:44 | מאת: נילי

אחרי הרבה שנים של זילזול בעצמי, קיבלתי החלטה לגשת לטיפול כדי לאתר את המנגנון של הרס עצמי (ללא אובדנות) שגורם לי לאכול כשרע לי, שגורם לי להכשיל את עצמי, שגורם לי להשתמש בדיווליואציה כמנגנון הגנה עיקרי, שגורם לי להיות ביקורתית מאוד כלפי עצמי, ובעיקר - שגורם לי לא לאהוב ולא לכבד את עצמי. אני יודעת שעצם ההחלטה לטפל בזה היא התחלה טובה. על איזה סוג טיפול היית ממליץ כדי לטפל בבעיה? (פסיכואנליזה, התנהגותי, התנהגותי-קוגניטיבי וכו'). תודה, נילי

20/12/2002 | 23:04 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נילי שלום בעיקרון אני חושב שמתאים טיפול בגישה דינמית. אני לא חושב שטיפול התנהגותי מתאים לך לפי התיאור שנתת. תוכלי לקרוא על טיפול דינמי בקישור הבא: http://www.psychologia.co.il/dynamic1a.htm בברכה ד"ר אורן קפלן

21/12/2002 | 19:05 | מאת: נילי

אני סטודנטית לפסיכולוגיה, אני יודעת מה זה. תודה על ההמלצה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית