כאבים בחזה חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2002 | 22:26 | מאת: תמיר

אני סובל מכאבים בחזה כתוצאה מחרדה בחודשים האחרונים ניסיתי מספר תרופות ציפרמיל לוסטרל ופריזמה ולא יכולתי לעמוד בתופעות הלוואי עכשיו אני מנסה את האפקסור כבר עשרה ימים עדיין לא עוזר אך אין לי תופעות לוואי אני מנסה להעזר בקסאנקס XR פעמיים ביום כדי להרגיע את הכאבים אבל זה לא עוזר קסאנקס רגיל 0.5 עוזר קלונקס עוזר למי יש מה להוסיף לעודד או לספר לי על מקרים דומים וכמו כן אשמח לשמוע על האפקסור אם יש מישהו שסבל מתופעות דומות אשמח לשמוע

28/07/2002 | 23:21 | מאת: ליליה

תמיר אני מקווה שאתה מבין שצריך לעצור את הכאבים בחזה גם במחיר יקר יחסית של התמכרות מסויימת לקסאנקס או קלונקס. פשוט קח באישור ובהדרכת הרופא כל 4 שעות קלונקס או קסנאקס (עדיף קלונקס) וזה יבלום את החרדה ברמה הפיזיולוגית . בעיקבות זה הנשימות שלך יתייצבו והכאבים בחזה יעלמו - אם לא אתה צריך להגדיל את המינון. זה השלב הראשון. השלב השני הוא לקחת תרופות נוגדות חרדה ממשפחת ה SSRI"S זה אומר: פרוזק פבוקסיל ציפרמיל ודומותיהן. העיקר הוא להתמיד וההשפעה שלהן היא רק לאחר שלושה שבועות. השלב הבא תוכל להכנס אליו רק לאחר שתשיג רגיעה והוא טיפול פסיכולוגי לברר מהיכן צצה הבעיה. אין טעם לטיפול הפסיכולוגי ללא השגת רגיעה ורצוי לקבל גם הדרכה לגבי נשימה נכונה והתגברות על התקפים אם יש. שימוש בקסאנק פעמיים ביום זו טעות חמורה ושימוש לא נכון בתרופה אם זו הוראה של הרופא - עזוב אותו ומייד! עוד פרטים תוכל לקרוא "באתר החרדה" - לא זכור לי הכתובת שלו- אך חפש אותו במנועי החיפוש. לבריאות.

28/07/2002 | 23:56 | מאת: ד"ר אורן קפלן

תמיר שלום בפורום הודעות רבות בנושא התרופות מניסיון משתתפי הפורום. אני איני יועץ בתחום התרופותי. תוכל לעיין בתמצית על הטיפולים המקובלים בחרדה ומומלץ שבמקביל לטיפול התרופתי תפנה לייעוץ פסיכולוגי. http://www.psychologia.co.il/anxiety2.htm בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית