לד"ר אבני- תחליפים טבעיים לפרוזק ופבוקסיל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/09/2001 | 14:43 | מאת: ELYY

ד"ר אבני שלום, האם ישנם תחליפים טבעיים או הומאופטיים המבצעים את אותה הפעולה של הפרוזק והפבוקסיל ? נסיון עבר עם פבוקסיל גרם לי תופעות לוואי ( עייפות ופיהוקים רבים מאוד, יקיצה בלילה וכו) תודה מראש. ELYY

23/09/2001 | 21:54 | מאת: פרסונה

אלי, תנסה אולי צמחי באך, בהתאמה אישית ע"י מישהו המומחה לכך. ת"א, בית מרקחת הום-גליל בבן יהודה- ישמחו לעזור לך. לי זה עוזר ואני יודעת, שעוד הרבה אנשים משתמשים בהם - וזה עוזר גם להם.

24/09/2001 | 06:33 | מאת: דר' עמי אבני

אלי שלום קודם כל יש תחליפים רפואיים לגבי טבעיים היחיד הידוע לי כמוכח הוא היפריקום במצוי 5% יתכנו תופועת לואי דומות - הקושי שלי שככל הנראה פחות יעיל ושהיצרנים אינם עוברים ביקורת ותקינה כמו יצרני התרופות (לא שזה בטוח ב 100%) בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית