לד'ר אבני !

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/06/2001 | 01:33 | מאת: דיאן

שלום ד'ר אבני , ברצוני לשאול שאלה בקשר לבני ,אשר מישתמש ב פבוקסיל 300 מ'ג, וב ריספרידל 5 מ'ג ליום . בשעת היקיצה לוקח 2 מ'ג.ובלילה לוקח את השאר .(3 מ'ג ריספרידל ,ו300 פבוקסיל ) האם המינון הגבוה (אגב , בני מישתמש כך, כבר שלוש שנים .) שנלקח בשעות הערב ,קרוב לשעת השינה ,משפיע למעשה על השינה ? בכך שהוא רדום חזק מאד מאד , כ11, או 12 שעות לפחות בלילה ,וזה משפיע קשות על המשך תיפקודו היומי . האם לקיחת הכדורים בשעות היום עדיפה ומותרת ,? נישמח לדעת ,ולנסות , כדי שהשינה לפחות תהיה טיבעית יותר . תודה רבה לך מראש. דיאן.

23/06/2001 | 05:23 | מאת: דר' עמי אבני

דיאן שלום ישנוניות קשורה ככל הנראה לכמות הכוללת של הכדורים וו]פחות לחלקוה ביום - לרוב אם בכלל עדיף לתת הכל בערב, כמו כן אני מעידף לתת גם את הפבוקסיל מחולק לשניים מכל מקום לאחר תקופה כה ארוכה של טפול שווה לשקול שנוי טפול האם צריך עדין תרופות אם כן האם המנון מתאים ולחילופין לחפש תרופות שירדימו אותו פחות בהצלחה עמי

23/06/2001 | 05:42 | מאת: אורה

ראיתי שאתה כאן עכשיו האם אתה רואה את הודעתי?? רוצה רק לציין שלדעתי אתה האדם הנכון לפורום אני מאד נהנית לקרוא את התגובות שלך וגם התדירות שאתה נכנס לפורום מעוררת הערכה יישר כח

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית