היי כולם.........מצב לא פשוט לכולנו....אבל נפגשנו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/03/2020 | 12:26 | מאת: מכל

היי.. קוראת אתכן. לא יודעת להגיב לזה כרגע. אבל המצב הזה מחרפן את כולם. כלם במחשב עם המטלות הלימודיות..ואז האינטרנט נופל. ו...מה עושים כשאין מחשב לכל ילד כדי לעשות מטלות? או להיות בקשר עם מוריו? מזל שאצלנו יש... המורים עובדים!! וקשה יותר אפילו. גם אני שלחתי סרטונים ( הבן האמצעי מסריט ועוזר) של עצמי. פאדיחות אבל התגובות מרגשות ממש!!!! הילדים כל כך נהנים להפגש בצורה המוזרה הזאת ;) ושולחת משימות אבל לא מעיקות שלא יגידו שמציפים. כי יודעת מה זה!!! אז למה להחזיר בקיץ??? ולמה רוצים שנצא לחל"ת באוצר אם נפסיק לעבוד מהבית?? הפכנו להיות מגזר פריאר!!!! שאיש אינו מבין. ורק רוצים לקבל שירות ללא תשלום. למה???? לא לשלם ולצאת לחל"ת זה התנאי ללימודי קיץ???,לא יודעת..אנחנו עובדות!!! למה להוסיף אותנו כנטל נוסף על המדינה...מרגישה ניצול ציני של המצב ולא מצד המורים!!!! בכל מקרה בפגישה היה מוזר. 2 הכורסאות מרוחקות כמה שיותר באלכסון..ושינוי בחדר כמובן בצורה כזו..ומרחק...אבל כן דברנו על התחושות. קצת להוציא. על ההרגשה הנוראית לא דברנו. היא קבורה עמוק בפנים.ואולי טוב שכך. תפקוד על הילוך גבוה ומפוקס. אין ברירה.

18/03/2020 | 21:36 | מאת: מכל

הוצאתי את התסכול שלי פה...סליחה. עכשיו הסתדר. יש הסכם והוא ממש נשמע אחלה. מזל!!! אספר שיש לי חלק בזה..קטן אבל חלק בהסתדרות המורים. התחלתי לנסות לשנות מבפנים... הלוואי שיפנימו ויבינו אותנו בציבור בכלל לא רק באוצר! אוכל לומר שזה עשה משהו טוב הבלאגן הזה. המון תגובות מדהימות וסרטוני ילדים מתוקים. הכרת תודה ענקית מההורים. כמה כייףףףףףףףףף. שיתפתי אותה בווטסאפ וחושבות על חזרה אליה. אבל כרגע זה בבלאגן בגלל המצב.

19/03/2020 | 14:58 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי הכל בסדר הכל מותר אין שום בעיה עם הוצאת התסכול שלך כאן על הבמה הזו שמיועדת לכולן.. גאה בך מאוד על חלקך בכל מה שתרמת ל...והנה שגם קיבלת המון תודות וחיזוקים מבחוץ על כל מה שעשית ✍👍👍👏👏👏 וכן כל דבר יחזור למקומו בשעתו הנכונה..נהדר שאת חושבת לחזור אליה אם זה מה שאת זקוקה... חטולית

19/03/2020 | 18:10 | מאת: אביב 22

נפלא שניפגשתן נפלא שאת עושה וכן לא פשוט עכשיו ולא קל לאף אחד ואולי זה הדבר הכי מופלא איך קורונה וירוס זהיר מזכיר לנו כמה החיים שברירים כמה הם חשובים ...מזכיר לנו אנשים שחשובים לנו . מציב לנו גם מראות על בדידות על אנשים שחיים חיים שלמים מבלי לצאת מהבית על כאלה שאין להם בית בכלל על עבודה ופרנסה על תלות ושייכות ... עד כמה כולנו רקמה אנושית אחת בלי הבדל גזע דת או מין ..או לאום ....פשוט בני אדם .... אתך אביב

הי מיכל, עת לתפקד ועת - כשדברים מעט מתאזנים ונרגעים - להיכנס לעומק. שמח שדברים מסתדרים יותר! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית