EMDR האם שיטת הטיפול הזאת יעילה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/12/2019 | 01:18 | מאת: NOT_FOUND

שלום, רציתי בבקשה לברר: האם שיטת ה EMDR יעילה לטיפול במצבי? אני בת 34. שני ההורים היו גרועים בכל דבר אפשרי. כל הזמן היתה אלימות פיזית ומילולית בבית. האם זה נחשב פוסט טראומה או שב EMDR לא יעזור אם אעלה אחת מתוך אלפי חוויות טראמותיות איתם ולמעשה צריך את כולן? יש לציין שהייתי בטיפול פסיכולוגי רגיל. הפסיכולוגית היתה מאוד נחמה ואהבתי אותה, אבל בגדול יצאתי מהטיפול רק עם לזכור שההורים נכים רגשית וזהו בגדול. תודה מראש

22/12/2019 | 14:14 | מאת: חטוליתוש

מנסיוני הטיפול עוזר צריך לשתף פעולה עם... בהצלחה חטולית

23/12/2019 | 21:21 | מאת: מכל

מניסיון זה עוזר. עזר לי... עובדים על דברים ספציפיים לטיפול קצר מועד. בהצלחה

שלום לך, נראה לי שבמקרה שאת מתארת צריך טיפול ממושך המבוסס על יחסי הטיפול. מבחינה זו ל-EMDR אין יתרון על פני שיטות אחרות (למרות שזו שיטה טובה כשלעצמה). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית