...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/10/2019 | 12:20 | מאת: סוריקטה

... העיניים לא נפקחות פיזית, אלא בקושי, הגוף כבד ובקושי מסכים לזוז. כל קרוביי ללא יוצא מן הכלל נסעו לחופש הרחק אי שם. עוד יצורה שאהבה אותי עברה מן העולם. לא פניתי בהודעה כאן לאפחד, יודעת. סוריקטה

17/10/2019 | 08:55 | מאת: חטוליתוש

עוד יצורה שעזבה את העולם ואהבה אותך ?? האם את מתכוונת לעוד בעל חיים מאלה שאת מטפלת בהם אחד מאותם מאומצים שלך..חתולים ?? את נשמעת מאוד עייפה וכואבת גופנית..ומה הפלא..לא פשוט לעבוד עם הקטנטנים האלה כל כך הרבה שעות ..מעייף כל אדם בריא.. גם אצלי כולם נסעו לטיולים..ואחד מהבנים טס לחול עם החברה שלו.. ת'אמת להגיד לך..שהשקט הזה עושה לי רק טוב.... חג שבת..חג שבת..האירוח מעייף..אז שיצאו ויסעו וקצת יניחו גמלי קצת שקט ומנוחה מקווה שהשקט שלך יביא מזור לעייפות שלך חטולית

17/10/2019 | 09:20 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה מבינה ומזדהה מאוד מאוד אין גבול לכאב והלבד... איתך בלב ינשופים

17/10/2019 | 14:17 | מאת: סוריקטה

חטולית יקרה, את ממשיכה לקרוא לי יפה שלי, תבורכי... היצורה - כלבלבה קשישה ונכה. השאירו אותה לגסוס לצדי. אולי קצת עלוב איך שעשו את זה. אך מי אני שאומר. אולי מזדהה איתה (בתפיסה שלי) מידי עכשיו. סביר שמי שיש לו את כל המשפחה על הראש מחפש שקט לנוח, ואני, מצדי, כנראה קורסת מבדידות. תודה, סוריקטה

17/10/2019 | 19:55 | מאת: מכל

נראה כי תקופה קשה החגים עבורך...ובמיוחד לאבד שוב.. עצוב. איתך, כמה ואיך שמתאים עבורך.

הי סוריקטה, עצוב ... אודי

18/10/2019 | 13:51 | מאת: אביב 22

סוריקטה עצוב ,כואב כל כך רק להיות אתך כמה ואיך שנכון לך וטוב שאת כותבת אביב

20/10/2019 | 08:28 | מאת: סוריקטה

בשבוע הבא אני עוברת ניתוח ואין לי מלווה. סוריקטה

20/10/2019 | 08:57 | מאת: אביב 22

ובדיוק הבוקר חשבתי מה עם הבדיקות שלך שאת לא מדברת עליהם כמו על יוזמת הסוכה המשותפת שדי הצנת .. ובעניין המלווה , זה עצוב וכואב ובכל זאת אשאל בזהירות האם שאלת / ביקשת .... ליבי אתך מחבקת ו ותנת יד גם אם זה מעט ולא מורגש . ולגבי מה שכתבת לי למעלה ניסיתי שיאצו עושה גם יוגה ....כואב מידי והכל מעורר פלאשבקים של הגוף בצורה מטורפת ....אבל תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית