קלונקס ...נגד דיכאון..ממכר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/09/2019 | 13:11 | מאת: חטוליתוש

נוירולוג גריאטרי ? המלצה של המטפלת...עדיין לא למדתי להגיד..המטפלת שלי.. למרות שהיא באמת מאוד בסדר הפסדתי את האוטובוס ממש בתחנה עכשיו אאחר לטיפול..מעצבן.. המקום היחיד שרוצה להגיע כי טוב לי אצלה.. והכדורים האלה מפחידים אותי פחד תהומי..כי הם ממכרים עד שיצאתי מהלופ הזה של הכדורים הממכרים..עכשיו שוב להכנס.. לא רוצה שוב להיות שם..מפחדת . מרגישה שוב את החרדות עוטפות אותי החיבוק צמוד ואין אוויר.. הצילו... מישהו שומע אותי.. ?? חטולית על סף קריסה אודי מה אפשר לעשות במצב הזה

הי חטולית, יתכן שדווקא יש טעם לשקול עזרה תרופתית קצרת טווח כדי לא לקרוס. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית