נכנסת כדי לומר לך אודי ולכולן תודה.....לשתף במה שעובר קצת....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/07/2019 | 11:38 | מאת: מכל

היי אודי וכולן, לכל אחת ואחת מכן שתומכת ומוסיפה מעצמה. אני בהתלבטות גדולה, היו הרבה פעמים במהלך השנים שחשבתי על פרידה וזה דובר המון.. היו רגעים של בריחה, של פחד מהתמודדות וכו' תמיד חזרתי אליה לדבר, לשוחח ולהבין עוד זוויות..דבר,שאינו קל כלל! וטוב לי איתה, בתקופה האחרונה מפסח בערך..הרבה פחות נפילות כואבות, המון תובנות ועבודה בעזרת המכשיר emdr שממליצה לכולכן לעבוד איתו בטיפול!!! בגדול, עברתי תקופה מאוד ארוכה שלא חשבתי שאמשוך בכלל..טוב, לא ידעתי מהו טיפול..ובכלל חשבתי שאולי אשאר לנצח..כי אמרה כמה שאצטרך..ומה שאחליט..וכן, יש כאלו שנשארים שנים. המון פעמים כתבתי על פרידה ונסיונות פרידה ממנה שלא צלחו( אולי לא התאימו) הפעם מרגישה ששונה..אבל בהחלט לא יודעת מה היא תגיד על הרצון שלי. לא קל...זה לא יהיה קל..הבנתי ממה שקראתי שיש נסיגות בפרידה, אני מעדיפה פגישה אחת של סיכום. יודעת שהיא תציע הדרגה...ושגם שם תהיה עבודה. אולי הקשה ביותר אחרי שלמדתי איך להקשר.. ובכלל היו תקופות של תלות מאוד חזקה, של קנאה באחרים, של מחשבות אין סופיות על הקשר ומהותו...זה היה לב ליבו של הטיפול, הקשרות ותלות! אז תודה לכל מי שליוותה אותי מההתחלה ועד היום לך אודי במיוחד. אני פה מתחילת הטיפול במקביל אליו...אפילו קצת לפניו. .לא נפרדת מהפורום שבוודאי אצטרך אותו במיוחד בתקופה הזו.... חבל שדווקא עכשיו תעדר. אך אני יודעת שתחזור ועוד תשמע ממני🤣 אוהבת את הפורום, את כולכם ואותך אודי.. בתקווה שאלמד גם להפרד. תודה ובהערכה רבה רבה, שלכם, ואיתכם, מיכל( מ. מי. מיכ( השם המקורי כאן) מכל. מיכל וכל כינוי שהמחשב קלט) נסיעה טובה אודי! תהנה ותשוב אלינו בשלום. 🙏

הי מיכל, תודה, ושיהיה משמעותי ומוצלח! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית