סוריקטה במבי וכולם.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2019 | 15:47 | מאת: אביב 22

במבי וסוריקטה ברוך הנמצאות עצוב לקרוא אתכן ... כאילו מי שכותב שם אי פעם היה לרעתכן .... סוריקטה מצטערת לשמוע על האבדנים והקשיים .... ועכשיו בואו נשים קלפים על השולחן .. מי שביקשה שלא תעבירו משם לכאן זאת הייתי אני . כן כי זה שני פורומים שונים לגמרי ובגלל ששם אין שמירה כמו כאן אז ביקשתי שלא יבואו טרולים ביקשתי לא ציוויתי אני לא מכירה אותכן כדי לצוות גם עם התאכזבתי שהעברתן משם לכאן ...כמו שקרה לי עם מיכל,ששתיינו ידענו לדבר על זה לכאוב לכעוס אבל לדבר .. במבי את אותה הודעה אני כתבתי וגם כתבתי לך שאני יודעת שאת קוראת את כל ההודעות כך שזה היה מכוון גם אלייך...כשהיית צריכה את העזרה שלי להעביר הודעות הפורום ההוא היה לכן נוח. בשידרוגים הוא היה לכן נוח כשאודי בחופש או בשבת היה לכן נוח נעזרנו אחת בשנייה . הפורום ההוא היה ועודנו פורום תמיכה וכזה הוא גם עכשיו ואין לו קשר לכאן ברור שהתכנים לפעמים דומים כי אנחנו אותם בני אדם ....זכור לי תקופות סוריקטה שכתבת בעוד פורומים גם את ביקשת שלא נעביר לכאן את שמך ומה שעולה שם .... במבי ,עצוב היה לקרוא אותך אם יש לך בעיה עם באות הפורום ההוא למה לא דיברת אפשר ללבן דברים...מעולם אף אחת מאיתנו לא הייתה לרעתך ולצערי כפי שציירת אותנו לכל הפחות מסוכנות לציבור.. (ככה אני מרגישה ) עכשיו חזרתי אחורה סוריקטה להודעות שמאותו יום עזבת כאן ...מה שעשיתי המון פעמים למצוא קצה חוט למה נעלמת ...מעבר לזה שהיית אז במצב חרדתי וביקשת שהדברים יכתבו כאן ולא שם ....לא הצלחתי להבין מה קרה .... לא ניכתב לך בשום הודעה הלוואי ואודי לא יענה לך...אני מוכנה לעשות העתק הדבק לכאן של כל ההודעות . אני כתבתי כאן שאני רוצה לנסות איזה תהליך עם עצמי להוריד מינונים שאני נמצאת בקבוצה ...אודי ענה לי אני כבר לא זוכרת מה ...במבי לקחה את זה למקום של ניסויים..את סוריקטה כתבת שם שמרגיש לך כבר תקופה שאת בתוך ניסוי לזה כתבתי לכן שלקחתן את זה רחוק מידי ואודי ענה לי לשאלה שלי ולא לכן (כי אין מה לעשות כשאודי מגיב לאחת גם אם כולנו מרוויחות מזה התגובה היא למי שכתבה בהתאם לפרופיל שאודי כבר מכיר בראש ). .. מכאן ועד שהלוואי והוא לא יענה לך,המרחק עצום (אשמח שתעשי העתק הדבק לאותה הודעה שבא כתבו לך ככה במילים האלה ולא בפרוש שאת נתת למילים ) ....אחרי ההודעה הזו נעלמת .... אפשר היה ללבן להבין לא חייבים לברוח ....עדין אם בזה מדובר אני מוכנה להבין יכול להיות שטעיתי אבל מכאן ועד האמת שלך שנפגעה . ..חבל כי דאגתי לך מאוד ...את אפילו לא יודעת כמה ... בקיצור לכולם ...אל תירמזו אל תאשימו ככה סתם .....שמחה שאתן כאן ופתחתן את זה ....אבל תכתבו ברור שמי שאתן רומזות עלייה תוכל להגיב בגלוי אשמח לישירות כנות ולא רמזים והאשמות .....

11/04/2019 | 16:59 | מאת: אביב 22

הבנתי על איזה הודעה דיברת (חשבתי שעל הודעה אחרת ממזמן איכה ), אכן הודעה כואבת , האמת התפלאתי שלא הגבת לה אז ... ועדין אני חושבת שיש מקום ללבן דברים לפתוח יכול להיות שמישהו כתב לא נכון לא יפה בוטה אפילו ....יש מקום להעיר על כך ואפילו לכעוס ......

11/04/2019 | 18:09 | מאת: שירה2017

אביב יקרה, איזו סערה... מקווה שאודי יעשה קצת סדר. מהו המקום השני? אין לי מושג ומרגיש שהכל טעון ומרגיש מוזר לא לדעת. מקווה שהסערה תולוף ודברים יתבהרו. שלך, שירה

11/04/2019 | 19:39 | מאת: סוריקטה

ככה אני מרגישה. קנאה. סביר. היה פיתוי למקום צדדי שהתברר, בדיעבד, ככנראה, טעות. סוריקטה

11/04/2019 | 20:29 | מאת: מכל

עדיין בהלם מסוריקטה...כמה דאגת לה וכמה חטולית..יואו. ואני ידעתי שתחזור ולא קרה משו. כי אם קורה למישהו משהו אני מצפה שיכתבו פה. גם אם מישהו אחר יכתוב בשמם.. כל עוד לא כותבים אי אפשר להסיק כלום. וסוריקטה אני ההלם ולא מעכלת הכל. בינתיים אני עסוקה מאוד מאוד והרגשות סוערים כך שאולי גם לא מבינה כל כך על מה המהומה. חבל שכך. אני בעד לדבר ישירות כמו שכתבה אביב!

11/04/2019 | 20:48 | מאת: .במבי פצוע..

גם לי לא כל כך ברור... כן נפגעתי .. אני כתבתי מעט בפורום ההוא ממש ממש מזמן.. כן..בתקופה ההיא שהפורום השתנה ושדרגו אותו.. כך זכור לי.. ובהמשך אמרתי לכן שלא אכתוב שם בגלל הפיצול שמרגיש לי שלא נכון לי .. כן.. נכון...את אביב ביקשת שהפורום השני לא יוזכר פה וכיבדתי את בקשתך אבל יצר אצלי אולי ..??? .. לא ברור גם לי... ואם הבנתי נכון את וחתולית מתכתבות גם במייל.. לפחות כך הבנתי מהקריאה בפורום ההוא.. ואת וחתולית התכתבתן התכתבות לא קצרה שם ושמי שורבב שם ונכתבו שם דברים שגרמו לי להרגיש פחות בטוח..

11/04/2019 | 20:55 | מאת: סוריקטה

בחווייתי, היה השתלטות של הדמות שאת קוראת לה 'אבא'. כמו שהוא מאפס אותך קטן קטן - ככה גם אותי. בעיקר מבהיל מאד ומרגיש לא אמיתי. סוריקטה

11/04/2019 | 22:32 | מאת: אביב 22

המקום השני זה פורום נפגעות ,כל זמן שאף אחת כאן לא שאלה למרות שזה עלה כל פעם מחדש שתקתי ... ניסיתי שנים לשמור עליו כדי שלא יגיעו טרולים ... אבל האמת כבר לא אכפת לי ...גם ככה זה כל כך חשוף ואין בעיה לגלגל בדוקטורס ....

11/04/2019 | 22:35 | מאת: אביב 22

אני ינשוף חלום רוני חטולית מיכל כולנו כתבנו בו עוד לפני שהגענו הנה.... כן אני וחטולית חברות כן אני וינשוף חברות מעולם לא הוזכרתן אף אחת מכן מחוץ לפורומים.... וההודעה ההיא ......תחפשי אותה ותיראי שאני לא הגבתי עלייה ....ממש לא התכתבנו שם אני הגבתי למיכל ... וכן זה לא רציתי כל הזמן שיקרה כאן כי זה שייך לשם ....

11/04/2019 | 22:44 | מאת: אביב 22

את האמת לא יודעת מה את רוצה להגיד . שאני מבהילה אותך דומיננטית משתלטת .. את יודעת נראה לי אז ואולי גם היום ....שאז שאלתי שם שאלה . על המשפט ההוא של אודי ובסוף בחרתי לא לכתוב כאן כלום כי רציתי עד מאוד את הפרוש של אודי לדבריו מבלי שאני יפרש אותו לפניו .... נראה לי שאת ציפית שאני יביא לכאן את השיח ונעלבת שלא ??? ועדין ,באמת שלא מצליחה להבין ... עברתי היום על כל ההודעות שם ....לא מצאתי אפילו דומה לה בהתכתבות מולך ....כן ביקשתי ממיכל שלא תעביר לכאן ...נכון זה נראה לי הגיוני לבקש שמה שאני כותבת אחפה שאני כותבת ישאר שם .... אתם יודעות שם לפני שהגעתי לאוגי היה לי שם ...שכתבתי שם בשבילכן לא כתבתי בשם הקודם שלי נשארתי אביב ...אז איזה פיצול .... כשהגעת לשם בטעות קיבלתי אותך בזרועות פתוחות ואמרתי לך שיש שם מקום לכולם .. אני ממש לא מבינה ...באמת חשבתי שאנחנו חברות אבל כנראה שטעיתי ...האמת עצוב לי מאוד את האחרונה שאי פעם רציתי לפגוע בה...

11/04/2019 | 23:15 | מאת: אביב 22

לא טעות את חשובה כאן לא כי את מנהיג כי את את ... חבל שאת לא מבינה את זה !

שלום לכולכן, אני מאוד שמח לראות אתכן, שנעלמתן כך פתאום ולראות שהכל בסדר (דאגתי). אבל דומה שלא הכל בסדר. אני מבין שהתרחשו דברים בפורום המקביל, שהייתה חוויה של חוסר שמירה או אפילו פגיעה, ושייתכן שזה הגיע גם לכאן. אני מקווה שניתן יהיה להקשיב ולדבר, להבין ולקבל. את כל הצדדים וכל החלקים, עם כמה שפחות פיצולים. אודי

12/04/2019 | 11:25 | מאת: אביב 22

והניסוי - ברור שהוא לא אמיתי כי הוא נוגד את האופי שלי והוא תהליך של שינוי , שינוי בהתחלה הוא לא אמיתי הוא יותר החלטה להפחית כניסה לכאן יש בזה משהוא מלאכותי , אבל בנו לבן התוקפנות שבי , מה הקשר ????? האם תקפתי מישהו כאן שאמרתי לכן שאני עושה תהליך שמנסה לצמצם את המקום שלי במרחב המציאותי וגם בוירטואלי ..... להפך צימצום שלי כאן משאיר לכן יותר מקום , שאני מבינה היום שבגלל הכתיבה שלי שמביאה עצב וכאב וחוזרת על עצמה על הקושי ..אז אין כאן דיונים שמראים כוחות ... אבל , העץ תודות האם הוא לא היה כוח - לא היה לו הענות , האם זה שאני חושפת כאן עשייה שאני עושה זה לא כוח ... נראה לי שאני מביאה מהכל , כוח ותקווה ומתנות של הדרך , תסכול וכעס שהם חלק מהדרך ומהיותיינו בני אדם , ואני מביאה איתי כאב ועצב ודיכאון שהוא חלק מהיותי אני , וכמויות של אמפתיה והכלה וחמלה ורצון לעזרה ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית