צעד משמעותי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2018 | 21:03 | מאת: אביב 22

עשיתי צעד משמעותי חשפתי משהו ממי שאני אמרתי שאני ptsd מול אנשים זרים לי לחלוטין זה טוב מהרבה בחינות של בושה ואשמה וסטיגמה אישית . ומצד שני זה היה מהיר מידי לא יודעת כמה מחושב. יודעת שזה חלק מהשינוי שאני מאוד רוצה לגרום למערכת ... מאוד מבולבלת מהצעד הזה... כאילו וואוו ... לא יודעת איך המטפלת תגיב לזה....לא יודעת אם זה טוב או לא .... אבל זה כבר נעשה ....

הי אביב, זה אמיץ. אודי

19/10/2018 | 16:14 | מאת: חטוליתוש

אני בכלל לא חושבץ שזו בושה להפך..את אמיצה מאוד כתבת בעצמך שזה טוב מהרבה בחינות נכון... משהו בפנים כנראה הראה לך שזה הזמן הנכון להוציא....לפתוח....להגיד זה בהחלט צעד חשוב ומשמעותי בשבילך כדי להתקדם הלאה... מבולבלת....ברור..כי הרגשות עדיין לא מעכלות... תסמכי עליך ועל מה שאת עושה..זה ישב כבר מספיק זמן בפנים ורצה לפרוץ החוצה... ואין לך בכלל במה להתבייש.. אני מאמינה שגם המטפלת שלך תעריך את הצעד הזה.. לפחות אני מאוד מעריכה ומכבדת את הצעד החשוב הזה שאומר..... עשו לי..אכלו לי...שתו לי את החיים... ואני...לא אשמה....!!!! אוהבת אותך אמיצה ומהממת שאת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית