בוקר אור. 'אחרי החגים'

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2018 | 05:55 | מאת: סוריקטה

הי אודי וכולם, אתמול התבאסתי קצת שאצטרך לשוב ולקום בארבע לפנות בוקר יום יום, אך אני רואה שהצלחתי, לפחות היום, וגם חלק ממשימות הבוקר מאחוריי. עדכונים - לראשונה מזה זמן, או בכלל (יש לי נטייה למחוק זכורונות מסוג זה) עשיתי לי יום כיף, ולא יאומן, אפילו לכמה דקות הייתי עם בגד ים ושחיתי. הייתי לבד לבד ואבודה, אבל אמיצה. יש לי עוד כמה בדיקות רפואיות ומסתבר שיש להן המשך. ביופסיה - מילה שיכולה להישמע מפחיד, אבל אני נוטה להאמין, שחשוב לדעת, ולא מרגישה שפיתחתי עדיין חרדות בעניין. החודש סוף סוף ארוויח שכר של משרה מלאה. גם נראה איך הולכת העבודה בתנאי שטח של שגרה. בינתיים עבר ממש בסדר. התגעגעתי לכאן - תמיד שווה לחזור ולומר. אני מתגעגעת למטפל לספר לו את מה שרשמתי פה. אתמול גם פגשתי (בקטע של עבודה, אמנם) ילדים מתוקים ביותר שטיפלתי בהם בעבר ואני ממשיכה להיות איתם מעת לעת כשההורים יוצאים. אהובים שלי. מהשבוע הבא, נראה שאגלה כמה כוחות יש לי לעבור שבועות מלאים, ואנסה להתאים, אולי, כי אני נוטה להיות משקיענית מאד. שלא יעבור את הגבול. טיפחתי מעט את הגינה. הסתיו, באופן רשמי לפחות, כבר כאן. זרעתי ירקות כל מיני, שמתאימים לעונה, ונראה כיצד יתפתחו. חרגתי בתזונה, ביודעין ובמכוון, ועליתי מעט במשקל וקצת טפחו פניי האנורקטיות - זה בעקרון טוב, אבל לא בהכרח אוהבת את זה. נאמל"ק - ס"ה די תקווה, התרעננות והתחדשות. בקטנה, אבל בעולמי - בלדעת - רק בקטנה. באהבה, סוריקטה

03/10/2018 | 13:25 | מאת: חטוליתוש

כמה נפלא לקרא אותך מרענן את העינים יום כייף ..בגד ים...שחיה... את באמת אמיצה ..שאפו.... ביופסיה באמת נשמעת מפחיד אני עברתי ונשארתי בחיים ויש לי גם עוד פעם לעבור את אמיצה יפה שלי ותעברי את זה כמו גדולה נפלא..משכורת מלאה...סוף סוף יהיה יותר קל ..נכון... לדעתי הצנועה...את היית משקיענית..ותישארי כזו כי זו המהות שלך...זה מה שאת... רק..עם אצבע על הדופק.... לגהי התזונה שלך ..אני סומכת עליך שאת יודעת מה את עושה ומה שטוב לך זה כנרטנ מה שאת עושה ..נפלא לא הבנתי מה רשמת שם ברשי תיבות חוצמה את הבחלט יכולה להיות גאה בעצמך על מי ומה שאת מקסימה ונהדרת.... אוהבת חטולית

04/10/2018 | 07:27 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, תוצאות הבדיקות מעודדות בינתיים. ואני מרגישה בריאה. וממשיכה להתמיד בקטע התזונתי, פעילות גופנית ושינה ומנסה גם ליצור חוויות. ראשי תיבות אמל"ק זה "ארוך מידי לא קראתי" כשאומרים לאמל"ק הכוונה לתמצת במילים ספורות. אודי אלוף בזה. שלך, סוריקטה

הי סוריקטה, נשמע לי לא בקטנה. את גדולה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית