אודי ......תלות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/09/2018 | 10:14 | מאת: אביב 22

כתבת לי שהקושי לקבל תלות היא חלק מהמקום הקרבני ............. וזה מרגיש לי נורא מדוייק , ניסיתי לכתוב על זה למטפלת להבין בתוך כל הרבדים איפה זה עומד .. הבנתי שהדכאון והקרבנות קשורים למצב הגוף לכאן ועכשיו כמו שקראה לזה שירה ....להפרעת אכילה שפעילה בטרוף .....לשלד שמשלם את המחיר ..לקושי שלי להעזר ברפואה ובכלל ...ובעיקר בקושי שלי , להביא את הגוף הזה שלי לתוך הטיפול בלי שיהיו אגרסיות מאוד חזקות .... את האמת אודי אני שונאת את הגוף הזה ,מרגישה בתוכו כמו בתוך קליפה של עצמי ...כמו צב שגר בתוך השריון שלו ... והשריון שלי זה הפרעת האכילה הזו ..והמטפלת חסרת אונים מולה אין לה את הכלים לעזור , למרות שהיא כל הזמן לומדת ומחפשת דרך לעזור ...והכי אודי הכי אני זאת שהורסת ולא רוצה לעזור לעצמי .......זה כל כך עצוב להבין את זה ולא יודעת איך לאפשר ..... בפעם האחרונה שסמכתי על מטפלת וניסיתי לגעת בו זה גמר את הטיפול , אנחנו מדברות על זה המון ואני יודעת שכל אחת מהן היא אחרת ובכל זאת ...... הגוף שלי מרגיש כמו שעל כל פרק תלו משקולת של 500 קילו ....ורק אני יכולה להסיר אותם משם ....ואני ...מרגישה .....אבודה ...קברתי את עצמי בתוך הגוף הזה ....

17/09/2018 | 18:30 | מאת: חטוליתוש

אייי אייי אייי אביבי יפה שלי כמה מדויק את מתארת מזדהה איתך בתאורים שלך עכשיו הבנתי שהאכילה הכפייתית היא שריון לא ידעתי לתת שם..... תודה לך יפתי מצטערת שמרגיש לך כל כך.... איתך לאורך כל הדרך בלי להציק רק לידך אם אפשר חטולית

הי אביב, הי אביב. זה גם וגם. הגוף זה גם החיים - ובמקרה שלך הוא גם זה שיוצר את תחושת הקבר. אבל הוא גם החיים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית