לתרום דם בתחילת השנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/09/2018 | 07:28 | מאת: hila37

היי אודי אתמול הייתה ניידת של תרומת דם איפה שהלכתי. בהחלטה של רגע החלטתי שאני רוצה לתרום דם. לא הייתי בטוחה שיאפשרו לי, אבל רציתי לנסות. בעבר הברזל שלי היה 11.3 ואסור לתרום במצב כזה. אחרי שעשו לי את כל הבדיקות כולל לחץ דם, שאלון רפואי מקיף. הגיע התור של בדיקת ברזל- יצא 12.1 מותר לתרום מ12!!! זה ממש ריגש אותי שהנה אני בריאה ואפילו כשירה לתרום דם!! היה קשה למצוא לי ווריד מתאים אבל גם זה הסתדר. השקית של הדם התמלאה ואני הרגשתי הרגשה נפלאה- אני בצד החזק של התורמים. בהרגשה נפלאה זו אתחיל את השנה הזו. הילה

12/09/2018 | 14:08 | מאת: סוריקטה

הי הילה, בתרומת דם יש תחושה של ראוי. יש לי חברים טובים, הומואים עם בני זוג ומשפחות, שרק בגלל הסעיף הזה, הם לא בקבוצה... סוריקטה

13/09/2018 | 09:40 | מאת: hila37

היי סוריקטה גם לי יש חברים מהקבוצה הזו. וזה עצוב. תודה שכתבת הילה

13/09/2018 | 18:44 | מאת: חטוליתוש

היי הילה איזה כייף לך שאת בריאה ויכולה לתרום דם גם את זה אני לא מסוגלת לעשות בגלל הסכרת שלי הלוואי שתמיד תהי בריאה וששום דבר לא יפריע לך בחיים חטולית

13/09/2018 | 22:27 | מאת: אביב 22

הילה בכל צד את ראוייה וחזקה גם אם בצד הנתרם אתך מאחלת סופש קסום

הי הילה, איזה יופי! יש משהו נהדר בנתינה. ממלא ומלא חיוניות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית