טרומבוזה.....פקקת ....(20,70 תוים..ממלאה מה שבטוח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/08/2018 | 12:34 | מאת: .במבי פצוע..

אודי... :))............................ איזה קטע...מצחיק,כואב ועצוב בו זמנית..ושוב מצחיק..אפילו קורע........................... כתבתי לך ב 29/7 ואתה וסוריקטה הגבתם לי.... קראתי אתמול שוב את ההודעה שלי ואת התגובות (כנראה גרד לי קצת העור והייתי חייבת לקרוא שוב מה שהגבת לי) ...................פתאום שמתי לב שבסוף ההודעה שכתבתי לך ,דוקטורס הכניסו לי אבחון,הכוונה,ציון :"טרומבוזה"............כן...האבחון שנתן לי האוטומט של זאפ הוא טרומבוזה.. באתר שלהם טרומבוזה מוגדרת :" פקקת (טרומבוזה) עמוקה היא מצב שבו קריש דם נוצר באחד או יותר מהוורידים העמוקים בגפיים. קריש שהתנתק עלול להגיע לריאות ולגרום למוות...........................כלומר אם אני זורמת איתם ...ייתכן ויש משהו במה שהם אומרים...:)).................................. פקקת (יש משהו במילה פקקת שנורא מצחיקה אותי...לדעתי עם האבחון הזה אני מגיעה היום לאמא צביה...מעניין מה תאמר על הפקקת שלי )...........................פקקת עמוקה....כלומר ייתכן שברגע הלידה שלי ואולי ברחם קרה משהו שיצר אצלי פקקת ובעקבות הפקקת כל מסלול ההתפתחות שלי סטה מהנורמה....??? מעניין.......................מעניין...טראומות שייצרו "קרישי דם" חלקים מהעצמי שלי התנתקו להם וממשיכים לטייל חופשי על הבר... וואללה..הדימוי של פקקת ..קרישי דם בוורידים העמוקים שגרמו לסתימה..חסמו את ההתפתחות הנורמלית...והתנתקו ואולי גרמו למוות רגשי.....וואללה.......................... אודי....חבל שוויניקוט מת...מעניין מה היה מגיב לדימוי....... מעניין מה אמא צביה תגיב........... אודי.......בבקשה תגיב ...מה אתה חושב על הדימוי של פקקת על ההגדרה למה שמופיע בספר "עצמי אמיתי,עצמי כוזב " קראתי את הספר הזה...בגלל זה אני גם מבינה יותר אולי מה קורה לי אצל אמא צביה.. (אם לא הייתי קוראת ,נראה לי שהייתי מתה מפחד ממה שקורה לי אצלה) אודי...זהו לבנתיים..בטח כשאני אקרא שוב את ההודעה לא אכיר שזה אני כתבתי בגלל היעדר הפסקאות וכל הצורה ההזויה שדוקטורס באוטומט שלו מכניס....שלך-במבי. וחוצמזה אני אוהבת את רעיון הדימוי הזה שפתאום נחשב לי במוח :)))

01/08/2018 | 16:37 | מאת: סוריקטה

במבי, תגובה ראשונה מהבטן (זה גם מתקשר איכשהו לאסוציאציה שלך לגבי הפקקת) היא התפקעות מצחוק. - - - - - - - - - § תסחיף ריאתי הוא משהו שסבתי שטיפלתי בה שנים נפטרה ממנו. מדובר גם במשהו מעולם הטרומבוזות. זה ועוד. ובכל זאת, יש משהו מצחיק בביטוי. טרומבוזה מזכירה לי טרומבון שמזכיר לי חצוצרה שגם היא איבר בגוף האישה. סוריקטה 16:37

01/08/2018 | 19:13 | מאת: חטוליתוש

שמחה שצחקת מכל מה שגילית על הפקקת.....טוב שלקחת את הדברים לצד החיובי....כל הכבוד לך.....שיהיו לך חיים יפים מלאים בצחוקים מכל הלב......בהמון אהבה..חטולית

02/08/2018 | 00:04 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה ,איזה קטע הזוי........... פתאום "ראיתי" את החצוצרה .... מישהו החזיק אותה והתחיל לנגן ... פתאום החצוצרה "תפסה עצמאות" והתחיל להוציא מתוכה צלילים שאם אתה מקשיב היטב אתה שומע :" פקקת,פקקת..בואו נפתח את הפקק...פקקת,פקקת...בואו נפתח את הפקק...ושוב ,ושוב...ואתה עומד ,מקשיב ומשתהה...לפתע,ללא כל הכנה מראש ,מצטרף ליווי עמוק ..זהו קולו של הטרומבון..והילד מנגנים:" פקקת,פקקת...בואו נפתח את הפקקת...כך...אתה שומע אותם מנגנים ..החצוצרה במנעד גבוה, הטרומבון עונה במנעד נמוך,עמוק...ביחד יוצרים הרמוניה מופלאה... וואלה...נסחפתי קצת סוריקטה אהובה...............במבי.

02/08/2018 | 21:24 | מאת: סוריקטה

הי במבי, זה קצת נשמע כמו צינתור...או, לחלופין אהמממ, טוב, אנ'לא אגיד במפורש, אבל ככה מתחילים ילדים. סוריקטה 21:29

הי במבי, ויניקוט היה לא רק פסיכואנליטיקאי, אלא גם רופא ואני משער שהבין בפקקות. הוא אהב גם חוויות מעבריות ומשחקיות. גם התזמורת שיצרתן וגם בכלל המשחק האסוציאטיבי היו בטח מוצאים חן בעיניו... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית