היי חדשה פה עזרה קצת דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/07/2018 | 01:27 | מאת: אור31וחצי

שלום סליחה מראש אבל אם לא אשאל אשתגע. יש לי פחדים ללכת ברחוב מסיגריות אני מסתכלת על ידיים של אנשים אם יש סיגריה עוברת לצד אחר כמעט נדרסתי פעם מרוב הפחד. אין לי טראומות עבר הכל תקין ילדות מדהימה הורים חברים משפחה הכל נורמטיבי אף פעם לא נכוויתי מאש אן סיגריות אבל משום מה מחפחדת מזה מאוד. היום לא שמתי לב מספיק טוב ועבר מישהו קרןב אליי מאוד עפ סיגריה ואני בפחדים שאולי היא עשתה לי כויה. אין לי כויה. הייתי מרגישה אם הייתי נשרפת, לא? אני בדמיונות לא נותן לי מנוח מנסה לשחזר את המקרה ובדקתי את הגוף שלי ואין כויה. איך אפשר להרגיע אותי זה היה ממש קרוב ליד שלי, הסיגריה. אבל היא לא נגעה בי........ איך אנשים....................... הולכים......................................................... ברחוב ליד סיגריו............ק......................................................תתתתתתתתת סורי הם ביקשו מלא תווים....ק............קקקקקקקקקקקקקקקקת

12/07/2018 | 13:09 | מאת: חטוליתוש

שלום אור 31 וחצי.....ברוכה הבאה....לכל אדם ביקום יש פחדים....לא חייב שיהיה טראומה....זו יכולה גם להיות סתם זהירות...נראה שאת גם לא אוהבת סיגריות בכלל....וידוע שכוויה בכלל....מאוד כואבת.....אז נראה שאת גם פוחדת מהפחד....לא נורא....העיקר שלא נכווית.....עכשיו את רגועה יותר...??? מקווה שכן...ואת מוזמנת להיות חלק כאן מהפורום....בהצלחה....חטולית....

שלום אור, זה נשמע כמו סמפטום של הפרעה טורדנית-כפייתית. כדאי לגשת לאיש/אשת מקצוע ולטפל בזה. אודי

13/07/2018 | 00:41 | מאת: אור31וחצי

תודה לכם עזרתם לי קצת אבל עדיין זה לא מרפה ממני ועוד היום לא יודעת מה יהיה עם זה קרה עוד מקרה גם קרוב מאוד אליי כשישבתי בבית קפה מישהו עבר עם סיגריה ממש נמאס לי מזה זה הורס לי את כל המצב רוח אני בדכאון כי אני כל הזמן חושבת שאולי הסיגריה נגעה בי אני מבינה שאין עליי כויה ושזה לא הגיוני אבל זה לא עוזר אני מבינה שאני צריכה טיפול אבל אני לא בטוחה שזה יעזור לי ולא בא לי ללכת עכשיו לטיפול בגלל זה למרות שזה מפריע לא יודעת מה לעשות גם טיפול לוקח זמן ולא בא לי בכלל............................................................................................................

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית