חולה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/06/2018 | 18:26 | מאת: שירי1

היי... מרותקת למיטה כבר שבוע. מאוד חולה. כאבים איומים, בלתי ניסבלים. לפי מה שהבנתי מהרופאה החולי הנוכחי הוא כתוצאה ממתח. כשאני במצבי מתח קיצוניים אני מתקשה לעמוד בעומס ואני חולה בדברים הזויים. עייפה..... יכול להיות שזה יעבור רק עוד חודש. מקווה שלא אשתגע עד אז. קשה לי עם הכאבים... ומאוד קשה לי להיות חסרת מעש...

15/06/2018 | 16:27 | מאת: חטוליתוש

היי שירי מצטערת ן שמוע שאת מרגישה רעעע כל כך זמן ארוך ל..... ובח ובחוסר מעש גמני הייתי משתגעת הייתי מציעה לך ללכת לביקרו אצל רופא ראומטולג...... זה מאוד מזכיר פיברומיאלגיה...... כדאי ...... ועד אז מאחלת לך החלמה מהירה ורפואה שלמה בהמון אהבה חטולית

18/06/2018 | 10:12 | מאת: שירי1

תודה לך חתולית היקרה

17/06/2018 | 06:49 | מאת: סוריקטה

הי שירי יקרה, כן, זה קורה. אולי כשאנחנו שומרים על עצמנו מעט מידי. אני לפעמים ככה ומאד, אבל ממשיכה לתפקד בימי השבוע, לא רואים עליי, אמרתי... אני גם מרגישה שלא מאמינים לי. הנה עוד עץ שהייתי פותחת אמת ושקר. הימצאות במקום אחד קבוע לאורך זמן יכולה לשגע את הדעת. המוח בנוי, לפי הבנתי, לשינויים בקנה מידה זה או אחר ופידבקים. פחות סובל קיבעון. הרגישי טוב. הרשי לעצמך. אולי, אם את יודעת, עשי דברים שהם כן פעילות, אך סוג של נינוחה. סוריקטה אוהבת האמת

18/06/2018 | 10:18 | מאת: שירי1

תודה לך סוריקטה היקרה :-)

17/06/2018 | 11:23 | מאת: mika

הי שירי, רוצה לשתף? זה קשור לטיפול שנגמר ולחדש שאמור להתחיל?

18/06/2018 | 10:17 | מאת: שירי1

היי מיקה... הכל קשור להכל. נפש בריאה = גוף בריא. להשקפתי, אי אפשר באמת להפריד בין גוף לנפש. הם תלויים האחד בשני. כשהנפש סובלת הגוף מגיב. אז כן יש קשר בין הדברים שקרו לחולי הנוכחי. ובשלב הנוכחי אני מעדיפה לא לפרט, גם מכיוון שאני מעדיפה להחלים קודם וגם מכיוון שאם אפרט זה עלול לפגוע באנונימיות שלי. בכל מיקרה מודה לך מיקה היקרה

הי שירי, מקווה שיהיה רגוע יותר, מה שבוודאי יעזור גם להחלמה הפיזית. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית