עצבות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/01/2018 | 21:58 | מאת: אביב 22

לא ברורה ללא מילים או צבע וצורה עצבות של בדידות של מחשבות של קולות והכל בפנים כלפי חוץ אף אחד לא רואה אני בתפקוד מלאאא לא יודעת משהו לא ברור עובר עלי כבר כמה ימים אולי זה האינטנסיביות שאני עושה פעולות מבריאות ... אולי אני דוחקת את הקושי הפנימי מבלי להבינו . לא יודעת ... מלנכוליה זמנית ויחד עם זה ....נשתדל שהשבת תהייה רכה טובה ונעימה לנו

הי אביב, שתהיה שבת טובה, עם הרבה גשם בחוץ וחם ונעים בפנים. אודי

05/01/2018 | 09:01 | מאת: סוריקטה

הי אביב, לפעמים לא יודעים. לא רואים עלינו, הא? אני שמחה בגשם למרות כל ההפחדות, ונהנית מהבדיחות שרצות מסביב. ואפילו, היות שאיני מצויידת בבית במזון, כנראה אצא החוצה ואדאג לי. ובהזדמנות אראה את הנחלים גואים. והברווזים מגעגעים. איחוליי גם לך. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית